Despre Noi

DESPRE NOI

Să savurezi o cafea pentru mulți oameni nu este doar o rutina, ci face parte din viața lor, devenind un adevarat ritual. Cafeaua pentru noi este forța dimineților grele, este ceea ce ne da energie pentru intreaga zi. Mirosul acela dulce de cafea proaspăt măcinată dimineața devreme este ca o rază de soare cald într-o zi rece de iarna.
Noi suntem Caffe Corsini, o echipa profesionista cu oameni pasionati si fascinati de aroma cafelei de specialitate, care s-a gandit sa impartaseasca cu clientii, iubitori de cafea, secretele si aromele din interesanta lume a cafelei. Suntem mandri de cafelele de calitate exceptionala pe care le importam si care respecta cele mai inalte standarde de calitate, fiind atent selectionate si sortate. La noi in magazine gasiti toate gamele si aromele minunate ale unor branduri cunoscute precum Corsini, Dersut sau Lavazza, importate direct de la producator.
Cu mai mult de 4.500 de tone de cafea prăjită pe an, Caffè Corsini este brandul cu o gamă largă de produse destinate atât marilor comercianți cât și industriei Horeca. Boabele de cafea din diferitele colturi ale lumii, sunt selectionate cu atentie, rezultand amestecuri de exceptie, pentru a aduce clientilor nu numai aroma cafelei ci și gustul diferit al culturilor , precum Columbia, Brazilia, Jamaica, Kenya, India, El Salvador, noua cafea sălbatică Harenna, din Etiopia și Guatemala Huehuetenango, ambele Slow Food.
Un amestec perfect pentru dimineti armonioase, cafelele din gama Dersut imbie prim aroma lor unica de mirosuri florale si fructe. Cafea cu traditie in Italia, principiul inspirator al filosofiei Dersut a fost intotdeauna crearea de amestecuri cu un gust unic, capabil să satisfacă așteptările și celor mai exigenti degustatori. Toate soiurile de cafea sunt importate direct, recoltele selectate cu grijă și producția reînnoită constant prin investiții în tehnologie, un punct forte autentic al mărcii Dersut.
Va asteptam cu drag in lumea noastra, a cafelei, pentru a descoperi impreuna secretele si gusturile desavarsite ale acesteia!

DETALII COMERCIALE

LA MATTINA SRL
CIF: RO25269617
Nr. înmatriculare: J22/554/2009

DETALII DE CONTACT

Birouri

Iasi, Calea Chișinăului, nr. 29, corp C40
În incinta Centrului de Afaceri JAD, etaj 1, camera 1

Telefon

+40 726 713 751


Transmite-ne un mesaj

Dacă ai vreo întrebare despre produsele noastre, contactează-ne cu încredere.