Plata și livrare

Metode de plata

Poți alege dintre următoarele modalități de plată:

Plata la livrare
Nu trebuie decât să ai banii în numerar conform comenzii tale și sa îi înmânezi curierului care asigura livrarea în schimbul produsului tău.

Online cu card bancar prin VivaWallet
Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
„3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Livrarea produselor

Livrarea se face prin curier numai pe teritoriul Romaniei, in termen de maxim 48 de ore de la plasarea cu succes a comenzii, la adresa specificata de dumneavoastra.

In cazul unei Forte Majore livrarea poate intarzia. Va rugam sa folositi adresa la care puteti fi gasiti intre orele 09:00 – 18:00, in zilele lucratoare.
Toate comenzile beneficiaza de transport gratuit.
Comenzile sunt procesate si livrate de luni pana sambata, cu exceptia sarbatorilor legale.
Comenzile primite dupa ora 16:00 vor fi procesate si expediate in ziua urmatoare.
Comenzile primite vinerea, dupa ora 16:00, nu vor fi procesate pana saptamana viitoare, luni.
Termenul de livrare incepe odata cu primirea email-ului de confirmare a expedierii comenzii. Exceptand cazurile de forta majora, comenzile vor fi livrate in maxim 48de ore de la plasarea comenzii. Din motive de securitate, se solicita semnarea ordinului de livrare a comenzii.
Va rugam sa verificati, la livrare, conformitatea comenzii: numarul de cutii, integritatea pachetului, corespondenta codului de livrare cu cel din comanda.

Îți mulțumim!

NLTCSNI10

Cuponul este valabil doar pentru clienții care se abonează la newsletter și își crează, în pagina de finalizare a comenzii, cont de client.

Enjoy 15% Off Sitewide

when you sign up for emails

Autentificare

Nu uita că îți poți crea un cont de client odată cu prima comandă efectuată pe site.